Tuin in Lelystad

Tuin in Lelystad

Bij IC Bestratingen zijn we trots op onze nieuwste tuinproject in het mooie Lelystad! Ons team heeft zich vol enthousiasme ingezet om een adembenemende buitenruimte te creëren, waarbij we gebruik hebben gemaakt van hoogwaardige keramische tegels en nauwkeurig afgewerkte banden.

De keuze voor keramische tegels was een schot in de roos. Deze tegels bieden niet alleen een prachtig esthetisch aspect, maar ze zijn ook duurzaam, onderhoudsarm en bestand tegen slijtage. Dit maakt ze ideaal voor het creëren van een tijdloos en elegant terras.

Ons ervaren team heeft de keramische tegels met uiterste precisie gelegd, wat resulteerde in een vlekkeloos oppervlak. De strakke lijnen en naadloze afwerking geven de tuin een moderne en stijlvolle uitstraling.

Om de tuin een harmonieuze en georganiseerde uitstraling te geven, hebben we gekozen voor banden die perfect aansluiten bij de keramische tegels. Deze banden dienen niet alleen als decoratief element, maar zorgen ook voor een duidelijke scheiding tussen verschillende delen van de tuin, zoals het terras en het gazon.

Het resultaat is een tuin die niet alleen visueel verbluffend is, maar ook functioneel en gemakkelijk te onderhouden.

Wij van IC Bestratingen streven we altijd naar excellentie en klanttevredenheid. Met ons team van vakkundige professionals en ons oog voor detail zorgen we ervoor dat elk project een meesterwerk wordt. Als u droomt van een prachtig aangelegde tuin, neem dan gerust contact met ons op. We kijken ernaar uit om samen met u uw droomtuin te creëren!

Hebben wij uw interesse gewekt?

IC Bestratingen

Schootsvel 7c
1671NW Medemblik

Telefoon

+31 085 0607859

Email

info@icbestratingen.nl

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij reageren binnen 24 uur.